Cine suntem noi

Scoala Taijidao

Scoala Taijidao a fost fondata in anul 1996 de catre Alin Zhong. In prezent, Scoala Taijidao este axata in principal pe predarea sistemului fondat de Maestrul Yang Songquan, numit Beijing Chenjiagou Taijiquan.

De-a lungul a peste 20 de ani, Scoala Taijidao a contribuit activ la promovarea Taijiquan-ului (Tai Chi) in Romania. Prin eforturi continue de adaptare a practicii stravechi la necesitatile omului modern, Scoala Taijidao s-a consolidat in timp ca o sursa autentica de invatare a Taijiquan-ului (Tai Chi) in tara noastra.

Valorile care ne definesc sunt:

  1. transmiterea traditionala a cunostintelor vechi
  2. validarea stiintifica a valorilor traditionale
  3. adaptarea practicilor la viata omului modern
  4. axarea pe obtinerea unor rezultate stabile in transformarea corpului
  5. intarirea sanatatii si combaterea efectelor stresului

Pentru o asimilare cat mai buna a acestor valori, am organizat de-a lungul timpului lectii de initiere, cursuri pe diferite tematici, cursuri saptamanale, tabere de vara, precum si stagii intensive de pregatire in China, la scoala Maestrului Yang Songquan.

Misiunea noastra este de a promova beneficiile practicilor traditionale chinezesti pentru sanatate, facilitand accesul cat mai multor persoane la o instruire directa, de la om la om.

$0
PER HOUR

Maestrul Yang Songquan

Maestrul Yang Songquan s-a nascut in Chenjiagou, provincia Henan, China. El este nepotul pe linie materna al Marelui Maestru Chen Zhaopi, de la care a invatat Taijiquan-ul (Tai Chi), impreuna cu alti colegi de generatie, deveniti azi foarte faimosi in lumea Taijiquan-ului.

Dintre acestia ii putem mentiona pe Chen Xiaowang, Chen Zhenglei…

$0
PER HOUR

Fondator

Alin Zhong a inceput studiul Caii (Dao) in 1983. Mai tarziu, in anul 1996, a deschis primul sau curs de Taijiquan (Tai Chi), punand astfel bazele Scolii Taijidao.

Alin este unul dintre promotorii Taijiquan-ului in Romania, numarandu-se printre cei care s-au format sub indrumarea marilor maestrii chinezi. Pentru a aprofunda practica Taijiquan-ului…

$0
PER HOUR

Instructori

Scoala Taijidao ii aduce impreuna pe unii dintre cei mai experimentati si pasionati instructori formati sub indrumarea lui Alin Zhong.

Alaturi de ei poti pasi pe calea Taijiquan-ului (Tai Chi) si vei descoperi o arta straveche perfect adaptabila pentru omul modern!