Despre noi

Scoala Taijidao

Istoria Scolii Taijidao incepe in anul 1996, cand a fost organizat primul curs de Taijiquan de catre Zhong Daolin. In prezent, Scoala Taijidao este axata in principal pe predarea sistemului fondat de Shifu Yang Songquan, numit Beijing Chenjiagou Taijiquan. In programa scolii este inclus de asemenea, sistemul creat de profesorul Zhang Guangde, denumit Daoyin Yangsheng Gong, acesta fiind o metoda excelenta si cu rezultate rapide in imbunatatirea si mentinerea sanatatii.

De-a lungul a peste 20 de ani, Scoala Taijidao a contribuit activ la promovarea Taijiquan-ului (Taichi) in Romania. Prin eforturi continue de adaptare a practicii stravechi la necesitatile omului modern, Scoala Taijidao s-a consolidat in timp ca o sursa autentica de invatare a Taijiquan-ului (Taichi) in tara noastra.

Valorile care ne definesc sunt:

  1. validarea stiintifica a valorilor traditionale
  2. adaptarea practicilor la viata omului modern
  3. axarea pe obtinerea unor rezultate stabile in transformarea corpului, intarirea sanatatii si combaterea efectelor stresului

Pentru o asimilare cat mai buna a Taijiquan-ului, am organizat de-a lungul timpului lectii de initiere, cursuri pe diferite tematici, cursuri saptamanale, stagii de vara, precum si stagii intensive de pregatire in China, la scoala Shifu Yang Songquan.

Misiunea noastra este de a promova beneficiile practicilor traditionale chinezesti pentru sanatate, facilitand accesul cat mai multor persoane la o instruire directa, de la om la om.

$0
PER HOUR

Shifu Yang Songquan

Shifu Yang Songquan s-a nascut in Chenjiagou, provincia Henan, China. El este nepotul pe linie materna al lui Chen Zhaopi, una dintre figurile legendare ale stilului Chen de Taijiquan, din secolul XX.

Shifu Yang Songquan a inceput sa invete Taijiquan-ul (Tai Chi) de la bunicul sau, Chen Zhaopi, inca de la varsta de 4 ani…

$0
PER HOUR

Instructori

Scoala Taijidao ii aduce impreuna pe unii dintre cei mai experimentati si pasionati instructori formati sub indrumarea lui Zhong Daolin.

Alaturi de ei poti pasi pe calea Taijiquan-ului (Tai Chi) si vei descoperi o arta straveche perfect adaptabila pentru omul modern!