Politica de confidentialitate

ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BEIJING CHENJIAGOU TAIJIQUAN TRAINING CENTER ROMANIA,  SCOALA TAIJIDAO, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Atanase Ionescu, Nr.5A, Sector 2, camera 8, inregistrata cu certificat de inregistrare fiscala numarul 14867275, descrisa in continuare ca „SCOALA TAIJIDAO” sau „noi”, in calitate de operator de date va transmitem aceasta Nota de informare pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal. Va transmitem aceasta Nota de informare la inceputul interactiunii noastre prin intermediul Website-ului nostru www.taijidao.org.

 1. Ce prelucrare face obiectul prezentei Note de Informare

Aceasta Nota de informare se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale vizitatorilor si utilizatorilor site-urilor noastre („Utilizatori”). Daca nu va incadrati in categoriile enumerate mai sus, va rugam sa contactati  GDPR.general@taijidao.org si va vom furniza o Nota de informare corespunzatoare situatiei dumneavoastra.

Ce informatii colectam despre dumneavoastra

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi (de exemplu, informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de pe site-ului nostru web sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate). Aceasta include informatii pe care le furnizati atunci cand va inregistrati pentru a utiliza un Website al nostru, cand va abonati la serviciile noastre, participati la forumuri de discutii sau in alte activitati de comunicare sociala de pe un Website al nostru, atunci cand va inscrieti pentru participarea in cadrul activitatilor noastre, prin completarea unui formular de inscriere sau in alt mod si cand raportati o problema legata de Website-urile noastre. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, precum si alte informatii, dupa caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (de exemplu informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu exceptia cazului in care:

(i) aceste date cu caracter personal sensibile sunt relevante pentru un anumit scop in care prelucram datele cu caracter personal, cum ar fi participarea dumneavoastra in anumite cursuri ale SCOLII TAIJIDAO, asa cum se detaliaza in Sectiunea 3 de mai jos;

(ii) suntem obligati sa facem acest lucru prin lege; si/sau

(iii) in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dumneavoastra explicit in mod separat.

In cazul in care ne furnizati in  mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interactiunea dumneavoastra cu Website-urile noastre sau prin corespondenta cu noi prin telefon, email sau in orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al SCOLII TAIJIDAO, cu exceptia cazului in care ati facut aceste date publice (de exemplu, intr-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz in care vom sterge aceste date de pe Website-urile noastre numai daca legea impune astfel sau daca nu dorim sa le pastram.

De fiecare data cand vizitati Website-ul nostru, colectam automat urmatoarele date:

In unele cazuri, este posibil sa obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal de la un furnizor de comunicare sociala terta parte, daca optati in mod voluntar sa va inregistrati prin intermediul respectivei platforme de comunicare sociala terta parte.

 1. Cum folosim datele cu caracter personal si care este temeiul juridic al prelucrarii

Putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care trebuie sa executam un contract pe care l-am incheiat cu dumneavoastra; daca trebuie sa respectam o obligatie legala (de exemplu, legile aplicabile in relatiile de munca, contabilitate, audit, monitorizarea egalitatii de sanse); atunci cand este necesar pentru interesele noastre
legitime (sau pentru cele ale unei terte parti) si pentru interesele dumneavoastra (de exemplu, pentru detectarea si prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securitatii IT si a retelelor), cu exceptia cazului in care drepturile dumneavoastra fundamentale prevaleaza
fata de aceste interese; daca este necesar sa protejam interesele dumneavoastra vitale (sau
interesele vitale ale altor persoane); si/sau in cazul in care este necesar pentru interesul public sau in scopuri oficiale.

Prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative si operationale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea continutului in modul cel mai eficient pentru dumneavoastra si pentru computerul dumneavoastra; pentru a imbunatati Website-urile noastre, inclusiv functionalitatea acestuia; pentru administrarea Website-urilor noastre; pentru operatiunile interne, inclusiv in scopuri de depanare, analiza a datelor, testare, cercetare, statistica si de cercetare; pentru publicitate si marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel incat sa oferim un continut, inclusiv un continut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastra; precum si ca parte a eforturilor noastre de a pastra Website-urile noastre in siguranta.

In unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra. In aceste cazuri, va vom solicita separat consimtamantul dumneavoastra, in mod transparent, atunci cand furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamantul in orice
moment prin intermediul adresei de e-mail GDPR.general@taijidao.org. Cu toate acestea, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc inainte de retragerea acestuia.
In cazul in care solicitam date cu caracter personal pentru a respecta obligatii legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de catre dumneavoastra este obligatorie. Acest lucru inseamna ca, daca astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea sa gestionam relatiile contractuale sau sa respectam obligatiile care ne sunt impuse. In toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este optionala si nu aveti obligatia de a le furniza.
De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact si adresa de resedinta, in scopul posibilei exercitari a drepturilor sau a reclamatiilor noastre impotriva dumneavoastra in viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile in cazul unor eventuale litigii.

Cel mai frecvent, vom folosi informatiile dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii in scopul furnizarii serviciilor, a livrarii de bunuri si efectuarii platilor in baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor), va putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact. Aceasta prelucrare se bazeaza pe executarea unui contract la care Utilizatorii (in special abonatii) sunt parte sau pe o obligatie legala care ne este impusa.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa va putem oferi informatii despre bunuri sau servicii care consideram ca va intereseaza. Daca sunteti un client existent, va vom contacta numai prin e-mail, apel telefonic sau prin SMS (dupa caz) cu informatii despre bunuri si servicii similare cu cele care au facut obiectul unei vanzari anterioare, cu exceptia cazului in care ati optat altfel anterior. Daca sunteti un client nou, va vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul dumneavoastra prealabil. Daca nu doriti sa va folosim datele in acest fel, bifati caseta corespunzatoare din formularul prin care colectam datele dumneavoastra formularul de inregistrare.
Nu vom partaja datele dumneavoastra cu caracter personal cu terte parti in scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra explicit in acest sens.
Putem, de asemenea, sa va folosim datele cu caracter personal pentru a face sugestii si recomandari dumneavoastra si altor Utilizatori ai Website-urilor nostru despre produse sau servicii care ar putea sa va intereseze pe dumneavoastra sau pe acestia.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in cadrul si in legatura cu anumite productii sau inregistrari si cu difuzarea sau comunicarea publica a unor astfel de productii sau inregistrari pentru anumite scopuri jurnalistice si/sau artistice.

Pentru evitarea oricarui dubiu, prevederile din aceasta Nota de informare nu afecteaza drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala referitoare la productii si inregistrari ale programelor de televiziune sau altor productii media.

 1. Cum si cui divulgam datele dumneavoastra cu caracter personal

Nu vindem datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti.

In cadrul SCOLII TAIJIDAO, doar un numar limitat de membri ai personalului au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal. Masuri tehnice si organizatorice adecvate sunt luate pentru protectia datelor cu caracter personal. Membrii personalului SCOLII TAIJIDAO au dreptul sa gestioneze datele cu caracter personal numai la instructiunile SCOLII TAIJIDAO si, daca este necesar, in legatura cu responsabilitatile de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a conditiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terte parti) in conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terte parti, inclusiv:

(i) furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic catre SCOLII TAIJIDAO pentru suport IT, de securitate si resurse comerciale;

(ii) furnizorii de servicii de analiza si de motoare de cautare care ne ajuta in imbunatatirea si optimizarea Website-urilor noastre.

SCOALA TAIJIDAO poate dezvalui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanti externi (de exemplu, avocati, contabili, auditori), daca este necesar.

 1. Stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si transferurile in strainatate 

Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le colectam sunt stocate in Uniunea Europeana („UE”) si in Spatiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informatiile colectate de terte parti prin intermediul [sierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google Double Click for Publishers) vor servi, in general, traficului dintr-un centru de date care se afla cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta inseamna ca astfel de informatii, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate in SEE si pot fi transferate in afara SEE. Pentru mai multe informatii, consultati Politica privind fisierele de tip cookies consultati sectiunea de mai jos, Politica de Cookie. In plus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate si stocate intr-o locatie din afara UE si SEE. Cand datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transferate din propria tara in alta tara, legile si regulile care protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal din tara catre care sunt transferate informatiile dumneavoastra pot fi diferite (sau pot oferi o protectie mai redusa) fata de cele din tara in care lucrati.

Intentionam sa nu transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in afara SEE daca nu exista protectii adecvate, incluzand:

(i) o decizie privind caracterul adecvat emisa de Comisia Europeana cu privire la tara sau tarile de destinatie;

(ii) o certificare „scut de confidentialitate”;

(iii) reguli corporatiste obligatorii corespunzatoare;

(iv) un cod de conduita aprobat, impreuna cu angajamentele obligatorii si executorii ale operatorului de date sau persoanei imputernicite de catre operatorul de date din tara ahata in afara UE si SEE;

(v) un mecanism de certificare aprobat, impreuna cu angajamentul obligatoriu si executoriu al operatorului de date sau al persoanei imputernicite de catre operatorul de date intr-o tara din afara UE si SEE de a aplica garantiile corespunzatoare; sau

(vi) clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeana.

Puteti contacta Responsabilul privind Confidentialitatea al SCOLII TAIJIDAO, ale caror date de contact sunt furnizate in lista Persoanelor de contact de mai jos, pentru a afla mai multe despre transferuri si despre masurile de protectie adecvate pe care le-am instituit inainte de aceste transferuri.

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Puteti sa ne solicitati sa va confirmam daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, sa va furnizam o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal si/sau sa le corectam. In anumite circumstante, aveti dreptul sa ne solicitati sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal sau, in baza dreptului la portabilitate, sa ne cereti sa transferam o parte din datele dumneavoastra cu caracter personal catre dumneavoastra sau catre alte entitati. Aveti, de asemenea, dreptul de a va opune unor prelucrari ale datelor dumneavoastra cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrarii in scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizata (inclusiv crearea de pro[luri). In cazul in care v-am solicitat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa retrageti acest  consimtamant fara efecte negative asupra dumneavoastra. In cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal deoarece avem un interes legitim in a proceda astfel (dupa cum s-a explicat mai sus), aveti, de asemenea, dreptul de a va opune acestei  prelucrari. De asemenea, aveti dreptul sa restrictionati prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite circumstante. Retineti faptul ca drepturile dumneavoastra descrise mai sus pot fi limitate in anumite situatii si fac obiectul legilor si reglementarilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi limitat in cazul in care putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal care prevaleaza fata de interesele dumneavoastra. Va trebui sa va dovediti identitatea si sa ne oferiti alte detalii care sa ne ajute sa raspundem cererii dumneavoastra. Nu vom percepe o taxa pentru a raspunde cererii dumneavoastra cu exceptia cazului in care acest lucru este permis de lege si, in cazul in care se percepe o astfel de taxa, aceasta va fi rezonabila si proportionala cu cererea dumneavoastra. Daca doriti sa va exercitati aceste drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul persoanelor de contact mentionate mai jos. Speram ca putem raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, aveti, de asemenea, dreptul de a depune o reclamatie la autoritatilor de supraveghere privind protectia datelor. Puteti depune reclamatia in Statul Membru in care locuiti, in care lucrati sau in care a avut loc presupusa incalcare a legii privind protectia datelor.

 1. Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal numai atat timp cat este necesar, in conformitate cu Politica noastra privind Pastrarea Datelor, pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a indeplini scopurile enumerate in prezenta Nota de informare si/sau impusa de legislatia aplicabila, in conformitate cu perioadele minime legale de pastrare aplicabile si/sau atat cat este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (si drepturile legitime ale altor persoane).

 1. Securitatea datelor

Pastram datele dumneavoastra pe serverele noastre si pe servere gazduite de terte parti (inclusiv serviciilor de cloud ale tertelor parti cloud – ”cloudbased services”). Folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, menite sa va protejeze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat. Am intrat in relatii contractuale cu terte parti care ofera servicii de gazduire si aceste contracte includ obligatii privind securitatea organizationala si tehnica a datelor cu caracter personal. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastra pentru a accesa parti ale Website-urilor noastre. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura. Desi vom face tot posibilul pentru a va proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastra transmise pe Website-urile noastre; orice transmisie se face pe propriul dumneavoastra risc. Dupa ce primim datele dumneavoastra, vom folosi proceduri stricte si caracteristici de securitate pentru a incerca sa impiedicam accesul neautorizat.

 1. Confidentialitatea datelor minorilor

SCOALA TAIJIDAO nu colecteaza cu buna stiinta pe Websiteurile sale date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat SCOLII TAIJIDAO datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat SCOALA TAIJIDAO. In cazul in care SCOALA TAIJIDAO descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, SCOALA TAIJIDAO va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre SCOALA TAIJIDAO a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

 1. Fisierele de tip Cookie si widgeturi de comunicare sociala

Website-urile noastre utilizeaza fisiere de tip Cookie pentru a va distinge de ceilalti Utilizatori ai Websiteurilor noastre. Acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta buna atunci cand navigati pe Website-urile noastre si ne permite, de asemenea, sa ne imbunatatim Website-urile. Aceasta prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra exprimat pe Website-urile noastre sau prin setarile din browserul dumneavoastra. Pentru informatii detaliate despre fisierel de tip Cookie pe care le folosim, cat timp le folosim si despre scopurile pentru care le folosim, consultati Politica noastra privind fisierele de tip cookie accesand sectiunea de mai jos, Politica de Cookie.

Website-urile noastre pot include functii de comunicare sociala, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Youtube. Aceste functii pot colecta informatii despre dumneavoastra, cum ar fi adresa IP si website-urile pe care le vizitati, si pot seta un fisier de tip cookie pentru a ii permite sa functioneze corect. Prelucrarea acestor informatii prin intermediul interactiunilor cu aceste caracteristici este guvernata de nota de informare/politica privind confidentialitatea a companiei care le furnizeaza (consultati sectiunea privind drepturile dumneavoastra de mai sus).

 1. Linkuri catre alte website-uri

Un Website al nostru poate furniza linkuri catre website-uri pe care SCOALA TAIJIDAO nu le controleaza. Dupa ce faceti clic pe un link al unei terte parti, veti fi directionat(a) catre website-ul tertei parti. Daca vizitati oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie sa analizati politicile lor privind confidentialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile si practicile altor companii. SCOALA TAIJIDAO nu controleaza si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile privind confidentialitatea si notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor tertelor parti.

 1. Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, puteti contacta Responsabilul privind Confidentialitatea al SCOLII TAIJIDAO la adresa GDPR.general@taijidao.org sau puteti transmite o scrisoare in atentia Responsabilului privind Confidentialitatea al SCOLII TAIJIDAO la adresa: Atanase Ionescu, Nr.5A, camera 8, Sector 2, Bucuresti, Romania.

Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.

***

Ultima actualizare: 21 mai 2018.

Putem actualiza aceasta Politica din cand in cand si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Website-urile noastre. In cazul in care ne-ati furnizat datele dumneavoastra de contact si ne-ati autorizat sa va contactam, va vom anunta daca modificam aceasta Politica in mod substantial. Va rugam sa consultati periodic aceasta Politica pentru orice modificari.